„Република“ со прашање до СДС: Каде се меиловите на албански јазик?!

Соопштение Оливер Спасовски во Куманово Каде се соопштенијата на Социјалдемократскиот сојуз на албански јазик, кои новинарите од албанските медиуми ги добиваа во предизборниот период?! – јавно ги прашуваме социјалдемократите во земјава. Додека траеше кампањата за последните парламентарни избори тие, со цел придобивка на што повеќе албански гласови, не само што ставија Албанци на листата на ...

⇐ DailyРепублика ⇒