Репортажа - Јасен ги отвори вратите за јавноста

Националниот парк Јасен денеска во душата на планината за прв пат ја пушти јавноста. Некои патувања остануваат во вашите сеќавања поради времето во кое сте ги посетиле, некои поради луѓето кои ви правеле друштво, некои пак едноставно ви ја хранат душата. Борова и дабова шума, мирис на чај од мајчина душица, прелет на птици, дивината ви дава сосем поинаква експресија за околината кој ви го одзема ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒