Реплики, контрареплики и процедурални забелешки на 16. продолжение на конститутивната седница

Собранието на Република Македонија денеска го одржува 16. продолжение на конститутивната седница на која на дневен ред се формирање Комисија за прашања на изборите и именувањата и како последна точка на седницата е избор на претседател на Парламентот. Во досегашниот тек од расправата главна тема е тиранската платформа и кој и зошто има корист од политичката криза во земјата. Пратениците од ...

⇐ DailyТВ21 ⇒