Ременски најави посебни центри за аутизам и за Даунов синдром (ВИДЕО)

За 50% ќе се зголеми надоместокот за заштита на правата на лицата со попреченост, ќе се избрише старосната граница од 26 години за правата на родителите на деца со посебни потреби за скратено работно време и за севкупните права на нивните деца се дел од мерките кои СДСМ планира да ги воведе откако ќе ја формира Владата. - Овие родители не смеат да кампуваат за да ги добијат правата на своите деца ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒