Редакциски коментар - Зоран Трајчевски води лична хајка против Сител

Директорот на агенција за Медиуми Зоран Трајчевски води лична хајка против Сител. Дел од членовите на ад хок телото за медиуми денеска на прес конференција потврдија дека Трајчевски противзаконски влегол на седницата и со ултимативен тон на членовите им наложил да бидат казнети Сител и ТВ Нова. Откако дел од членовите реагирале на незаконското присуство, Трајчевски им се нафрлил со лични ...

⇐ DailyСител ⇒