Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на Шекеринска

ВМРО-ДПМНЕ реагира на изјавите на Шекеринска. Според оваа партијата Радмила Шекеринска лаже како Заев. „Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа е да не одговара за своите криминално сторени дела. Kолку и да испраќа потсвесни пораки за амнестија, ниту таа, ниту ...

⇐ DailySky MK ⇒