Размислете, оти по гласање нема каење!

Претстојните избори треба да отворат пат за излез од кризата во РМ. Партиите ветуваат, но граѓаните мора да бидат гаранти и носители на промените во државата. Оти, во прашање е нивната кожа. Колумна на Зоран Јордановски. Луѓе, сѐ е во вашите раце! Размислете добро пред да се решите кому ќе му го дадете вашиот глас, оти со тоа го овластувате да решава за судбината на државата и на нејзините ...

⇐ DailyDW ⇒