Се расчистува регионалниот пат кон штипските села Драгоево и Селце

Регионалната подружница на ЈП „Македонија пат“ од Штип почна со расчистување на регионалниот пат до штипските села Селце и Драгоево, кои веќе четврти ден се отсечени. Техничкиот директор на ЈП „Македонија пат“-Штип Кире Коцев, вели дека машината за чистење на снег со пробивање на патот почнала од синоќа, а веќе вечерва се очекува да пристигне во селото Драгоево, по што ќе продолжи кон селото ...

⇐ DailyСител ⇒