Првиот тест на нашата зрелост е продолжувањето на мандатот на СЈО

Груевски ќе ја искористи секоја секунда за да одолговлекува, иако знае дека нема да може да формира Влада. Затоа дпмне за прв пат инсистираше велјановски да биде претседавач на конститутивната седница на Собранието наместо како до сега, најстариот пратеник/чка. Но, колку и да даваат отпор, ако кај другите постои реална волја, мандатот на сјо може да биде продолжен и покрај препелкањето на ...

⇐ DailyЛокално ⇒