Протестен собир на „За заедничка Македонија“ во Гевгелија

Подршката за унитарна Македонија и порака за отфрлање на тиранската платформа гевгеличани вечерва упатија преку мирниот протестен собир што се одржа во центарот на градот. Од протестниот собир тие ги испратија своите пораки до политичарите во земјава да не ја прифатат тиранската платформа, да не изберат тирански претседател на Парламентот и да ја чуваат унитарноста на земјата. Покрај ова ...

⇐ DailyСител ⇒