Продолжуваат протестите на ТВ Нова пред СЈО

Продолжуваат протестите на Телевизија Нова во знак на револт против притисоците што Специјалното јавно обвинителство ги врши врз медиумот преку политички прогон врз нејзиниот сопственик. Поддршка за работата на ТВ Нова стигна и од претседателот на партијата на Бошњаците, Зеќир Рамчиловиќ, којшто истакна дека СЈО врши класичен притисок врз телевизијата. Рамчиловиќ истакнува предметот отворен од ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒