Продолжуваат протестите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“

Традиционално пред владата почнаа протестите граѓаните со барање итно повлекување на тиранската платформа, нови избори. Црвено жолтата колона продолжи кон собранието, тука со говори против тиранската платформа. Пред собранието багерите и народот ја означуваат непопустливоста на македонскиот народ против федерализација на Македонија, порачаа организаторите на протестите. Протести и низ Македонија, ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒