Продолжува студениот бран - еве што не очекува вечерва

Студеното време и екстремно ниските температури Во Македонија продолжуваат и вечерва, метеролозите најавуваат нов снег и температури - 20 степени. Во четврток ќе имаме суво и студено време, а од петок повторно ќе вее снег низ земјава. Студеното време и екстремно ниските температури Во Македонија продолжуваат и вечерва, метеролозите најавуваат нов снег и температури - 20 степени. Во ...

⇐ DailyMaxim ⇒