При крај се подготовките за годинешното чествување на Водици 2017

Подготовките за годинашното масовно осветување на водите на Охридското Езеро на Богојавление- Водици на 19 јануари и Денот на рибарите кој ќе се одржи на 20 јануари привршуваат. Ова беше соопштено на денешниот состанок на Координативното тело за организирање на двете манифестации, на кој покрај претставниците на општинските служби и јавните претпријатија,присуствуваа и претставници на Црвен крст, ...

⇐ DailyОхрид 24 ⇒