Претседателот Иванов во работна посета на Унгарија

Десет години им даваме лажни ветувања на нашите пријатели за интеграција во НАТО. Сега е вистински момент за реализација на тие ветувања. Унгарскиот претседател Адер Јанош по средбите со неговиот гостин, претседателот Иванов, испрати порака до Унијата и уште еднаш ја повтори поддршката на неговата земја за Македонија. Рече дека стабилноста на Унијата, зависи од стабилноста на Балканот. Јанош рече ...

⇐ DailyМРТ ⇒