Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ „тераат по свое“, од СДСМ бараат да се зборува по точката од дневниот ред

Шеснаесеттото продолжение на конститутивната седница поминува во меѓусебната дискусија на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ. На дневен ред сѐ уште е дискусијата по осмиот од пријавените 50-тина пратеници, Љупчо Димовски. За разлика од вчера, кога пратениците на СДСМ цел ден молчеа, денеска на самиот почеток се јави пратеникот Љупчо Николовски, кој побара од претседавачот Трајко Вељановски да ги прекинува ...

⇐ DailyТочка ⇒