Пратеници од СДМ, Трајко ве моли, дојдете, овој пат нема да боли!

Најдоцна до 26 мај, претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски, ќе ја закаже првата пленарна седница, на која пратениците ќе треба да донесат одлука за тоа кои ќе бидат потпретседатели на Собранието, како и одлуки за постојаните работни тела без кои не може да се постапува по законите. Ова на брифинг со новинарите вчера го истакна Вељаноски. Тој рече дека верува дека ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒