Пратенците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата остварија средба во Собрание со родителите на децата со посебни потреби

На состанокот присуствуваа пратениците, Јохан Тарчуловски, Сашо Василевски, Трајчо Димков, Даниела Рангелова и Чедомир Саздовски. Покрај пратениците, беше присутен и министерот за труд и социјална политика Ибрахим Ибраими, претставници од Владата на Република Македонија, претставници од Министерство за здравство, претставници од Министерството за образование и наука и претставник од ФЗО. На ...

⇐ DailyКурир ⇒