Познат идентитетот на мажот што се удави во Охридско Езеро

Димитри А. (61) од Охрид е лицето чие беживотно тело вчера беше извлечено од водите на Охридското Езеро кај плажата Сараиште во стариот дел на градот. Димитри А. (61) од Охрид е лицето чие беживотно тело вчера беше извлечено од водите на Охридското Езеро кај плажата Сараиште во стариот дел на градот. Според соопштението на полицијата, неговото тело било забележано во водите на езерото околу 17:50 ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒