Пожарот во Кондово ставен под контрола

Екипите на Противпожарната бригада на Скопје ќе интервенираат на терен до целосното гаснење на пожарот. Како што соопштија од Град Скопје, во текот на ноќта на терен биле излезени повеќе од 40 пожарникари и возила од Противпожарната бригада на Скопје, како и голем број луѓе и механизација од јавното претпријатие „Комунална хигиена“. Околу селото веднаш е направен заштитен појас за да се спречи ...

⇐ DailyКурир ⇒