Пожар во близина на средното училиште „Здравко Цветковски“

Гори објект во близина на средното училиште „Здравко Цветковски“. Очевидци велат дека станува збор за Заводот за архитектура и урбанизам. Се уште нема информации како избил пожарот. Пожарникарите се обидуваат да го локализираат пожарот. Сѐ уште нема никакви информации за евентуално повредени лица.

⇐ DailyМРТ ⇒