Пожар во бараките кај „Здравко Цветковски“ во Карпош

Пожар избувна во бараките кај СУГС „Здравко Цветковски“ на булеварот „Партизански одреди“ во скопската населба Карпош. На терен интервенираат екипите на Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје. Засега нема информации за причината за пожарот и колкава материјална штета е причинета.

⇐ Daily24 Вести ⇒