Потрошени шест милиони евра на тениски игралишта и спортски сали

„Постапката е поништена“. Вака заврши првиот обид на Агенцијата за млади и спорт да најде фирма која ќе го гради базенот со олимписки димензии во општината Шуто Оризари. Иако еден месец нудеше 730 илјади евра, ниту една градежна компанија не се заинтересирала за проектот. Агенцијата за млади и спорт тврди дека нуди доволно пари, а од идејата за базен во Шуто Оризари нема намера да се откаже. ...

⇐ DailyТелма ⇒