Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Италијанската ИНСО системи и домашните компании Гранит и Бетон имаат рок од 45 месеци да го завршат најголемиот проект во здравството досега. Вредноста на објектот е околу 72 милиони евра, пари од Банката на Советот на Европа Со потпишување на договорот за изградба, се поблизу е стартот на градежните работи за новиот клинички центар – италијанската ИНСО ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒