Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

Претставници на македонските компании „Гранит“ и „Бетон“ и на италијанската „Инсо системи“ со ресорниот министер Никола Тодоров ставија потпис на договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“. Консултантски тимови од западно- европските земји, четири години работеле на проектирањето на новите објекти. 45 месеци е предвидениот рок за градежните работи, а за најголемиот капитален ...

⇐ DailyМРТ ⇒