Попоски: Постапивме правилно при справувањето со мигрантската криза

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски, денес, во просториите на Министерството за надворешни работи се обрати пред група студенти од Факултетот за безбедност во Скопје, Академијата за криминалистика и полициски студии од Белград и Факултетот за политички науки од Загреб. Министерот Попоски говореше за улогата на Република ...

⇐ DailyТочка ⇒