Полошко во портокалова фаза, минусни температури и снег

Со минимални температури и до -20 степени и снежна покривка од триесетина сантиметри, полошко е еден од најпогодените региони од студот во земјава. Со минимални температури и до -20 степени и снежна покривка од триесетина сантиметри, полошко е еден од најпогодените региони од студот во земјава. Патиштата кон повисоките места се проодни, но и натаму со ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒