Поларна зима која најмногу се манифестира кај бездомниците

Хипотермија, трнење и бледило проследено со вкочанетост и смрзнатини предизвикаа екстремно ниските температури и поларната зима која најмногу се манифестира кај бездомниците. Хипотермија, трнење и бледило проследено со вкочанетост и смрзнатини предизвикаа екстремно ниските температури и поларната зима која најмногу се манифестира кај бездомниците. Во прифатните центри се згрижени се 120 луѓе ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒