Почна разгледувањето на жалбите за „Титаник“

Во Апелациониот суд денеска почна разгледувањето на жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева. Прва е жалбата на Ејуп Алими за случајот „Титаник“, а потоа ќе се разгледуваат жалбите на Горан Грујовски, Никола Бошковски, Тони Јакимовски и Сашо Мијалков, сите за случаите „Таргет“ и „Тврдина“. За жалбите ќе одлучуваат судиите ...

⇐ DailyТочка ⇒