Од петок повисоки температури, в понеделник нов снег

Највисока снежна покривка од 68 сантиметри вчера беше измерена во Маврово, а во Скопје имаше само 9 сантиметри снег Новите врнежи од снег на места формираа и нова снежна покривка, а највисока од 68 сантиметри вчера беше измерена во Маврово, каде што беше регистрирана и најниската утринска температура од минус 23 Целзиусови степени. Вчераутро до 7 часот, 49 сантиметри снег наврнаа во Пожаране, 45 ...

⇐ DailyУтрински ⇒