Во петок во Охрид ќе се одржи Годишна конференција на Македонска берза

На 21-ви април, петок, Македонска берза во Охрид ќе ја одржи својата 18-та Годишна конференција. Македонска берза за хартии од вредност АД Скопје е посредничка финансиска установа во Македонија. Организирана е како акционерско друштво со седиште во Скопје и се занимава со организација, извршување и регулирање на трговијата со хартии од вредност. Таа е прва и единствена финансиска установа од ...

⇐ DailyСпектра ⇒