Петмина избрани историчари веќе го аминувале мистериозниот договорот со Бугарија?

Избрана група од петмина македонски историчари ја аминувале содржината на Договорот за добрососедство со Бугарија кој треба да биде потпишан за помалку од две недели, дознава Алфа од свои извори. Избрана група од петмина македонски историчари ја аминувале содржината на Договорот за добрососедство со Бугарија кој треба да биде потпишан за помалку од две недели, дознава Алфа од свои извори. Иако ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒