Пет сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје

Како што соопшти СВР Скопје, сообраќајната полиција санкционирала поголем број прекршоци. Двајца возачи поминале на црвено, седум возеле без возачка дозвола, осум не ги почитувале поставените сообраќајни знаци, а 38 возила биле непрописно паркирани. Со пајак-служба биле отстранети 46 возила кои го попречувале нормалното одвивање на сообраќајот. /МИА

⇐ DailyКанал 5 ⇒