Патот до селото Рамне не е соодветно исчистен

Стамен Димоски од Рамне, кој постојано живее во оваа населба оддалечена од градот само 4 км, се жали на неисчистениот пат кој води до нивното село. Тој за ТВМ вели дека пред неколку дена дошла машина за чистење но наместо да го исчисти снегот само го затапкала и се расипала машината. Патот остана не исчистен, посочува Димоски. Тој се жали дека со неисчистен пат се соочуваат со години, а во ...

⇐ DailyТВМ ⇒