Палевски: Платформата е злонамерна и не може да биде услов за Влада

-Платформата како политички документ е злонамерна- истакна Љупчо Палевски во „Аргументи“ на ТВ Нова. Тој додаде дека доколку се работи за кохерентност на партиите од албанскиот блок, таа платформа требало да биде испеглана и решена пред изборите и во ниту еден случај таа декларација којашто ја потпишале албанските партии не може да биде услов за правење на нова Влада. Агим Јонуз, кој дебатира со ...

⇐ DailyРепублика ⇒