Отворен пункт за собирање донации за лицата бездомници

Пункт за собирање донации за лицата бездомници, на кои периодов поради ниските температури им е потребна дополнителна заштита и помош, од денеска ќе биде поставен пред Сити Мол. Собраните донации на дневна основа ќе се предаваат во Прифатниот центар за бездомници на Црвен крст на град Скопје во Момин поток. Како што информираат организаторите, пунктот е отворен денеска од 16:00 и ќе работи до ...

⇐ DailyStart.mk ⇒