Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителство

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, вчера не се појави на распит во Обвинителството, бидејќи наводно не добил покана. Сведок пренесува дека Спасовски не добил покана за да се појави на распит во Основното јавно обвинителство.Предмет на истрага на обвинителството се наводните сомненија за лажирање на финансиските извештаи на СДСМ, како и начинот на финансирањето на партијата. Во ...

⇐ DailyВечер ⇒