Охрид се подготвува за Водици

Годинава големиот празник во Охрид ќе се прославува цели три дена.  Во Дневникот на оваа тема, Соња Рилковски во Охрид разговараше со Сашо Донев, претседател на координативното тело за организација на празникот Богојавление Водици. Во видеото погледнете го целиот разговор.

⇐ DailyКанал 5 ⇒