Охрид окован во мраз

Охрид окован во мраз. Десеттина сантиметри снег кој наврна пред една недела и кој не се исчисти навреме поради ниските температури, замрзна па сега градот е едно големо лизгалиште. Уште еднаш излегоа на површина сите слабости и пропусти во функционирањето на надлежните служби и претпријатија. Иако надлежните уште пред да заврне снегот одржаа неколку состаноци и будно ја следеа состојбата, на ...

⇐ DailyТВМ ⇒