Охрид на нозе „За заедничка Македонија“ (видео)

Охрид и денеска изрази масовна поддршка на граѓанската иницијатива За заедничка Македонија, посочувајќи дека е за зачувување на унитарноста на Република Македонија. Охриѓани порачаа дека се против тиранската платформа како услов од странска соседна држава за формирање на нова влада, против двојазичноста, како и против елементите содржани во таа платформа кои што водат кон бинационална ...

⇐ DailyРепублика ⇒