Охрид и годинава ќе приреди беспрекорна организација на Водици 2017

Подготовките за одбележување на верскиот празник богојавление-водици и денот на рибарите се во тек и се одвиваат забрзано, се со цел и годинава настанот да биде беспрекорно организиран, вели градоначалникот Никола Бакрачески. Татјана Маленкова

⇐ DailyТВ Нова ⇒