Охрид целосно подготвен за Богојавление - Водици

Втора година по ред локалната самоуправа и дебарско-кичевската епархија заеднички го организираат големиот христијански празник Богојавление Водици. Втора година по ред локалната самоуправа и дебарско-кичевската епархија заеднички го организираат големиот христијански празник Богојавление Водици. За оваа црковни народна манифестација, секој сака да биде ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒