Оценувањето на судиите зад затворени врати иако Неделкова побара седницата да биде јавна

Судскиот совет зад затворени врати одлучуваше по барањето од повеќе кандидати за претседатели на Врховниот и Кривичниот суд за повторно оценување поради незадоволство од оценките на вонредното оценување кое Судскиот совет го спроведуваше во текот на декември, јави репортерот на телевизија 24 Вести. Пред да започне расправата на точката број два, претседателот на Судскиот совет, Зоран Караџовски, ...

⇐ DailyБриф ⇒