ОБВИНУВАЊА МЕЃУ ДПА И ДУИ: Нема ниту една пријава до обвинителството

Ниту ДПА, ниту ДУИ не доставиле пријава до Јавното обвинителство или до МВР за сомневањата за криминал и за корупција, кои ги обелоденија откако почна изборната кампања. Ако има вистина во наводите на овие партии, станува збор за сериозни обвинувања и значителни суми пари, но институциите на нив засега гледаат само како на политичка пресметка. Државниот јавен обвинител Марко Зврлевски потврди ...

⇐ DailyТелеграф ⇒