Обвинителството на Зврлевски скрило хард диск со десетици илјади прислушувани разговори на Заев во „Пуч“

Хард дискот со илјадниците нелегално следени разговори на Заев, според она што го кажува СЈО во последниот извештај, бил скриен од страна на Јавното обвинителство за организиран криминал и воопшто не бил пријавен како доказ. Место тоа, Обвинителството на Зврлевски заедно во исто обвинение ги обвини Костовски и Заев. Едниот дека помагал во извршување на кривичното дело по наредба на Зоран ...

⇐ DailyЛибертас ⇒