Нухиу: Навреме беше формиран оперативен штаб, но полицијата не си ја заврши работата

„Навремено беше формиран оперативен штаб кој функционира уште од почетокот на протестите, но полицијата денеска не ја заврши работата“, изјави министерот за внатрешни работи Агим Нухиу, за ТВ Алсат М, а изјават ја пренесоа речиси сите други медиуми. Тој најави дека ќе побара одговорност од сите ангажирани во оперативниот штаб. За цело време од повеќечасовните тензии МВР апелираше и ги молеше ...

⇐ DailyВест ⇒