НСДП: Груевски е најголемата закана за безбедноста, стабилноста и унитарниот карактер на Македонија

НСДП апелира во најбрз можен рок да се формира новата реформска Влада, која, својот неспорен легитимитет ќе го темели на резултатите од парламентарните избори, и со тоа во Македонија да отпочнат процесите на возобновување на демократијата и институциите на системот. „Сосема јасно е дека тие процеси Груевски и тие околу него ги доживуваат фаталистички за својата лична политичка иднина, и на сите ...

⇐ DailyФактор ⇒