Новиот снег отсече неколку мариовски села

И покрај сериозните проблеми при расчистувањето на снежните наноси заради ниските температури кои во делови се спуштиле и под – 27 степени, Општинскиот кризен штаб Новаци досега успеа да оспособи за сообраќај најголем дел од патиштата, вели Стефче Стевановски, член на штабот. Критична останува состојбата во неколку мариовски села до кои механизацијата на Македонија пат и Јавното комунално ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒