Нови оценки за кандидатите за претседатели на судовите

Новинарите да си заминат, бидејќи точката за одлучување по претставките за оценките на судиите е затворена за јавност, а претседателот Зоран Караџовски нема да даде изјава за медиумите, ова го побара Судскиот совет од присутната јавност на денешната седница. Иако бркани, новинарите останаа, а претседалот Караџовски се предомисли и одговори дека Судскиот совет одлучил да прифати дел од ...

⇐ DailyТелма ⇒