Нови избори или нова Влада?

Али Ахмети пред и официјалното седнување на маса со Никола Груевски за старт на преговорите го свикува централното претседателство. Лидерот на ДУИ од најблиските сопартијци очекува уште еднаш конкретна анализа конкретни насоки во однос на преговорите со мандатарот. Висок партиски функционер вели за 24 вести дека лидерот на ДУИ уште еднаш ќе се соочи со отпорот на дел од Централното ...

⇐ Daily24 Вести ⇒